Espen Lee løslates – Sendes hjem fra Kypros


Februar 10, 2016

Kilde: Dagbladet

Saken henlegges av kypriotisk politi.

Espen Lee og to andre nordmenn skal sendes ut fra Kypros så snart som mulig, sier kypriotisk politi til TV 2. De tre har vært fengslet for forsøk på barnebortføring.

– Statsadvokaten har besluttet at de tre nordmennene skal sendes ut av Kypros så snart som mulig, sier pressetalsmann Janus Petridis hos politiet i Nikosia til kanalen.

Espen-Lie-Kypros

Politiet på ferieøya henlegger med det anklagene mot Lee og de to andre.

Politiet i Kypros har tidligere hevdet at eks-torpedoen Espen Lee og to andre nordmenn dro til Kypros for å kidnappe en fire år gammel jente. Fireåringen bor på Kypros sammen med sin gresk-kypriotiske mor, men far mener mor har kidnappet jenta.

Jentas norske far nekter for å ha planlagt noen kidnapping og hevder at Lee og de to andre nordmennene dro til Kypros for å hente en bil for ham.

Lee har også nektet straffskyld:

– Vi skulle hente en bil. Det er ikke hvilken som helst bil, det er en ombygd volvo som var proppet med utstyr, så den er verdt veldig mye penger. Det må være en av de flotteste bilene på hele øya, har Lee forklart om hendelsen.

Politiet pågrep og fengsel Lee og de to andre nordmennene tidlig i februar. Det ble da besluttet at de tre mennene, på henholdvis 60, 40 og 29 år, kunne holdes i varetekt.

Dagbladet erfarer at Lee hadde med seg detaljerte tegninger og bilder av en bolig da han ble pågrepet. Det har ikke politiet ville bekrefte overfor Dagbladet.

Follow our updates on Twitter and Facebook

Testimonials from our clients

profile pic.jpgdroppedImage_7TM

download (2)

ABP World Group™ Risk Management

Contact us here: Mail 

Skype: abpworld

NOTE: We are always available 24/7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s