De bortførte børn


Dansk dokumentarserie af Lars Høj.

Janus Nabil Bakrawi

Emma på tre år er bortført til Danmark af sin danske mor. Emma kommer fra New Zealand, hvor hendes far, Simon, kæmper for at få sin datter igen. Men de danske myndigheder beskytter tilsyneladende bortføreren, og ingen hjælper faderen. Derfor beder han som en sidste mulighed Janus Nabil Bakrawi og TV 2 om hjælp.

Follow our updates on Twitter and Facebook

One key to ABP World Group`s successful recovery and re-unification of your loved one is to use all necessary means available

Contact us here: Mail

Join the Facebook Group: International Parental Child Abduction

NOTE: We are always available 24/7

U.S Phone Number: (646) 502-7443

UK Phone Number: 020 3239 0013 –

Or you can call our 24h Emergency phone number: +47 45504271

8 thoughts on “De bortførte børn

 1. Hvad sker der for at Emmas mor kan bortføre og beholde deres datter på så tyndt et grundlag?

  Vi er jo ikke et hak bedre end alle de regeringer vi kritiserer for at vende ryggen til når det er den omvendte sag.
  Det lød til at hun afskærer sig selv og Emma mere og mere endda fra de dele af hendes egen familie som tillader sig at være uenig i hendes kidnapning. Emma kan tydeligvis genkende Simon, hun var ikke genert eller sky som da værten prøvede at snakke med hende og han virker da til at være den stærke del af det forældrepar, både hvad angår psyke og integritet.

  Moren burde skamme sig, og ligeså vores retssystem i denne sag. Om det er Simons forsvarer, retten i sig selv eller begge – så er der 2 reelle tabere – Simon og Emma.

  • Jeg er simpelthen helt mundlam over det damske retssystem efter at have set programmet idag med Simon, der kæmper for at se sin datter. Jeg så ikke andet end en utrolig hengiven far, der ikke en eneste gang i programmet hævede sin stemme eller talte negativt om nogen. En far, der desperat kæmper for sin ret til at være sammen med sin datter. En far, som blandt andet har sin eks-svigerfamilies støtte.
   Jeg er flov over det danske retssystem i denne sag, det er jo ikke bedre end de landes retssystemer, son det danske kritiserer.
   Det er jo tydeligt en hengivenhed far, der elsker sin datter, en datter der knuger sig til ham og siger, at hun har savnet ham.
   Han fortjener absolut at få sin datter hjem, hvor hun hører hjemme og i dette tilfælde er det absolut hos sin far!!!!!!!
   Jeg håber, at moren har en dårlig smag i munden og håber, at hun vil få den hjælp, hun åbenbart må have brug for eftersom hun bruger sin datters sygdom til sin eget velbefindende.

 2. Det er simpelthen så synd for Emma! Hvor er moderen dog egoistisk, og lød også noget ustabil :-/
  Og utroligt Emmas mormor ikke tager sin datters side, SÅDAN 😉
  Krydser fingre for Emma og hendes far!!!!

 3. Det er mig en kæmpe gåde, hvordan det overhovedet kan lade sig. Vores retssystem er fuldstændig til grin og render tilsyneladende rundt med skyklapper på.

  Emma er vel en newzealandsk statsborger, og hører derfor også til, i det land, hvor hun kommer fra. Kunne Simon i teorien ikke tage skridtet videre og tage sagen op i menneskerettighedsdomstolen? I og med Danmark støtter denne moder så hæver Danmark sig vel også internationale regler, som der også blev påpeget i første del af dokumentaren eller nærmere bestemt så overholder Danmark ikke de love som er blevet aftalt?

  Naturligvis gælder det nu for moderen om at holde på Emma så længe som muligt for jo længere tid der går, desto sværrer bliver det at få hende tilbage til sit hjem i New Zealand, og det er moderen sikkert fuldstændig klar over. Det næste argument for at Emma ikke kan komme tilbage til Simon, er vel hun ikke kan det engelske sprog godt nok til at kunne starte et liv hos ham.

  Jeg håber inderligt Vicki, eller hvad hun nu hedder, ved hvad hun laver. Det liv hun ligger for dagen kan sku på ingen måde være godt hende selv eller hendes familie.

 4. Her er forargelsen også STOR!! Sådan en moder burde selv gøres barnløs for en periode, indtil det går op for hende, hvad hun har påført den stakkels far af sorg og bekymring. Mage til egoisme og løgnagtighed skal man lede længe efter. Og så under dække af, at det er Emma hun tænker på! Føj, for en dum KÆ….. Håber, at der bliver seerstorm ud af den sag, så både Vickie og myndighederne får en lærestreg af de store.

 5. Jeg kan slet ikke forstå at det danske retssystem kan beslutte at Emma skal blive i Danmark hos sin mor. Emmas mor har lave en kriminel handling og kidnappet en New Zealandsk statsborger.

  Det danske retssystem skal da bare sørge for at Emme bliver udleveret til sin far og sit hjemland, alt andet er da sindsygt urimeligt. Jeg synes det er utrolig vattet.

 6. gud hvor er det dog synd det er lille stakkels emma der skal betale hele gildet,hvordan mon hendes voksne liv bliver med sådan en mor, som lyder lidt ustabil og slet ikke kan se at hun er med til at ødelægge sin datters liv.man kan kun krumme sine tæer og håbe emma og simon bliver genforenet, de er tydeligt mere bundet sammen end emmas mor og datteren.

 7. Det her overrasker mig ikke. På et eller andet grund har jeg altid det indtryk, at Dansk myndigheder opfører sig som en forælder
  – som beskytter sine egne børne mod andre andre børne uanset om det er retfærdig eller ej
  – som er hurtig til at kritisere andre forældre uden at indse at han/hun selv gør det samme

  Jeg er glad, at udsendelsen har væket interesse og sympati blandt danskerne og undskyld dette kommentar. Men jeg ser frem til den dag, hvor kommende begivenheder beviser mig forkert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s