Advarer mot Russisk ekteskapssvindel


Stadig flere giftesyke vestlige menn blir lurt, advarer Interpol.

Kilde: Aftenposten

Interpols Moskva-sjef Timur Lakhonin holdt onsdag en pressekonferanse for å oppsummere året. Da benyttet han anledningen til advare mot en økning av ekteskapsskapsvindler rettet mot vestlige menn. Russiske damer fremstår overfor mennene som gifteklare, men i realiteten bare ute etter å lure dem for penger.

– Mer enn 200 vestlige borgere er ofre for denne typen kriminalitet, sa Lakhonin, ifølge The Moscow Times.

Kriminelle gjenger står bak

Spesielt i republikken Marij El, som ligger ved elven Volga, er det utbredt med ekteskapssvindler. Minst 50 damer der er involvert i et kriminelt opplegg. Interpol-sjefen forteller at mange av damene kontrolleres av kriminelle gjenger.

For dem som følger med på russiske nettsteder fra Norge er det ikke noe problem å finne dating- og ekteskapssider på Internett. På mobilutgaven til The Moscow Times, den ledende engelskspråklige avisen i Russland, ligger det gjerne minst en annonse for slike nettsteder høyt opp på siden.

I skrivende stund ligger det totalt fire annonser på avisens mobilside – alle ulike dating-/ekteskapssider. Den øverste annonsen har følgende tittel: «Pene damer fra Russland», hvor det fremgår at det er 22000 kvinner å velge mellom. Ofte presiseres det at de er klar for ekteskap. Et klikk på annonsen bringer leseren til anastasiadate.com. Her blir du møtt med profilbilder som gjerne viser damene i bikini. Anna på 22 kan for eksempel fortelle at høyde og alder ikke er noe problem, og at hennes preferanse er menn i alderen 30 til 60 år.

—————————————————————————————————————

Vår kommentar: Vi tør å påstå at Russiske og Øst-Europeiske kvinner ved flere tilfeller har giftet seg og fått barn med Vest-Europeiske menn, kun med den hensikt å senere bortføre felles barn og reise tilbake til hjemlandet. Deretter benytter kvinnene alle legale virkemidler for å få tilkjent full foreldrerett i hjemlandet, for da å leve godt på barnetrygd og bidrag sendt fra Norge og andre aktuelle land. Dette fenomenet gjelder også kvinner fra noen Sør-Amerikanske land som for ekselmpel Brasil. Det finnes også web sider i Russland og Ukraina som beskriver hvordan kvinnene skal gå frem for å oppnå dette.

Publisert av ABP World Group Ltd. http://www.abpworld.com

 

One thought on “Advarer mot Russisk ekteskapssvindel

  1. Organiseret forbrytelse og handelen av kvinner eller barn er en alder gammel praksis. Det er opp til hanner å forandre deres følelsesmessig avhengighet på stat utdannet kvinner for mer uavhengige typer. Mange anglophile typestater driver noe type doktrine som synes å styre befolkninger, for bevis av dette burde vi se til politikker som er plassert på hanner spesielt fra først verdenstater mot kvinner fra tredje verdenstater. I din eksempel kan en Russisk kvinne se alle de økonomiske og personlige detaljene av en vest hann på grunn av de hannene lokale lover å kvalifisere hannen, er kvinnen effektivt uskyldig i lov på grunn av fordom. Mange av mine venner velger å arbeide i deres opphavsland og å lage familier på landet av kvinnen opphavet. Det er ofte meget mer økonomisk og billigere, det også leder til en bedre kvalitet av livet for både paret (antatt at kvinnen er ikke en av typene du beskriver). I tredje eller andre verdenland er kvaliteten av livet for hevene av barn meget bedre og du har ikke staten eller en jurist ta en interesse i din familie.

    Hvis det er et tilfelle av akkurat er ensom og å trenging en partner å dele din liv med, er det ofte meget billigere akkurat å leie en kvinne for natten. Det er noe god kvalitet hookers ut der og de kan ofte være meget billigere enn å fåing en kone og mer moro også.

    Hanner burde alltid være ekstra forsiktig betrakter å velging kvinnelige partnere i våre dager, hvis noe er galt med en kontrollliste av tingene å lage klar og å forstå. Da er du en tosk og tro ikke. Det er mange gode kvinner ut der, men det er meget viktig at du sjekker deres stamtavle. Møt hennes familie, bli en stund å undersøke hennes røtter, er hun medicated. Gjør hun har mental utgivelser, er der noen kriminalitet i hennes familie, har hun eller er hun allerede giftet seg, gjør hun har barn. Undersøk alle disse tingene arbeidsomt og uten følelser, hvis det er noe mangle, kjør meget fort. For et par måneder arbeid og innsats som du kan unngå en livstid av økonomiske og følelsesmessige ver. Vær meget sikker ut der i våre dager. Mens kriminale gjenger som handler kvinner som det selv blir rapportert av FN at for disse er notoriske og mest løp ved kvinner. Det vil suprize meg ikke hvis noe av kongene knappenålene som faktisk kjører disse utrustningene som blir vendt ut å være dommerer eller jurister seg, synes forresten lovlige retter å favorisere meget dårlige avgjørelser som er korrupt ved deres meget natur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s