Generalsekretær Arnstein Øyslebø i Familiestiftelsen går av etter sex-klubb skandale


Rådgiver i barnevernssaker på dagen – Om natten jobbet han i sexklubb

Stavanger Aftenblad, Fredag 19 November

Barnevernsaktivister har tette bånd til sexklubb

Aftenbladet kan dokumentere at Arnstein Øyslebø og to andre i Familiestiftelsen har stått bak nettstedet til en swingersklubb i Oslo. Arnstein Øyslebø er også siktet for å ha skjult en 13 år gammel jente som rømte fra Lindøy i August. Nå trekker han seg som generalsekretær i stiftelsen, som har som målsetting å hjelpe foreldre som havner i konflikt med barnevernet.

Les også: Om Øyslebø, Solidaritet med dress og slips – av Ole Texmo

Telefonnummeret til swingerslubbens domene er det samme som Familiestiftelsen bruker

Familiestiftelsen har flere problemer enn 3 pågående politietterforskninger. Pengekassen er tom, styrelederen har gitt seg og Øyslebø vil også fratre som generalsekretær. På toppen av det hele kan Aftenbladet idag avsløre at stiftelsens bånd til sexklubbmiljøet i Oslo er atskillig tettere enn Øyslebø tidligere har villet innrømme. E-post adressen til sexdomenet er identist med Øyslebø sin private hotmail adresse, og telefonnummeret til swingersklubbens domene er det samme som Familiestftelsen bruker, og det samme som Øyslebø  nås på idag.

I swingers-strid

En rekke e-poster Aftenbladet har fått tilgang til, tyder på at Øyslebø har stått som eier av domenet swingers.no i snaue to år. Ifølge en e-post som webredaktøren for nettsiden sendte 3 April 2009, var Øyslebø fortsatt eier av domenet da. Men så skjedde noe. Der man tidligere kom inn på nettstedet til Swingers Norge, kommer man idag inn på siden til VIP Room, en helt ny sexklubb som ligger i Nydalen i Oslo. Historiske nettsøk viser at innholdet på nettadressen ble lagt om i begynnelsen av April 2009, akkurat i perioden da Øyslebø eide domenet.

Den nye sex-klubben har det siste året nærmest utkonkurrert Swingers Norge, godt hjulpet av at nettadressen ble overtatt. Det har vært en heftig strid i sexklubb-miljøet i Oslo; Eierne av den gamle klubben mener Familiestiftelsens Arnstein Øyslebø uten deres tillatelse har gitt domenet vidre til den nye sexklubben. Offentlige registre viser at lederen i Familiestiftelsen den 12 April 2009 overførte domenet til “Crazy Viking Team”, selskapet som driver den nye swingersklubben. Bak klubben står Tom Frode Henriksen. Aftenbladet har observert trafikken inn og ut av klubben en kveld.

Generalsekretæren aktiv i swingersklubb

Flere kilder hevder overfor Aftenbladet at Arnstein Øyslebø har en svært sentral rolle også i den nye swingersklubben. Han skal ha stått i døra blant annet da klubben åpnet. Han skal også ha jobbet i baren opp til flere ganger. Aftenbladet vet også at det i de siste månedene har vært mobilkontakt mellom Øyslebø og sjefen på den nye sexklubben.

Les også tidligere artikler om Familiestiftelsen og Arnstein Øyslebø:

Avviser sexklubb anklagene

Øyslebø anmeldt på nytt

Nektet å la seg avhøre

https://abpworld.wordpress.com/2010/12/20/vi-advarer/ anklages for å ha skjult 3 barn

Generalsekretær Arnstein Øyslebø siktet for omsorgsunndragelse 24.08.10

Nytt: Les også: Vi Advarer

Seiler nå også under navnet:

Familieredaksjonen

 

Follow our updates on Twitter and Facebook

Testimonials from our clients

profile pic.jpgdroppedImage_7TM

download (2)

ABP World Group™ Risk Management

Contact us here: Mail 

Skype: abpworld

NOTE: We are always available 24/7


5 thoughts on “Generalsekretær Arnstein Øyslebø i Familiestiftelsen går av etter sex-klubb skandale

 1. Ærlig talt – maken til sprøyt! Alt sammen er bare feil. Jeg kjenner Arnstein personlig. Han var hos meg i går, og vi endte opp i en av uendelige mange diskusjoner om familievern. Arnstein har gjort en fantastisk innsats bl.a med oppbygging av Familiestiftelsens webside.

  Synes at dere som står for disse påstandene kunne stå frem med fullt navn! Skjønner ikke at dere vil ødelegge en utmerket person som Arnstein eller for den saks skyld hvem som helst andre, på denne rent ut sagt ekle måten. Denne websiden forteller mer om de som har giddet å bruke tid på å koke sammen dette sludderet

  • Hei Eivind

   Du kritiserer oss for at vi sprer usannheter om deres avgåtte
   generalsekretær Arnstein Øyslebø og hans tilknytning til swingers-miljøet
   samt annen meget grumsete adferd. Du påstår også at det Stavanger
   Aftenblad
   og Ole Texmo skriver er ren løgn, og at de driver en ren svertekampanje.

   Det har formodningen mot seg at Stavanger Aftenblad og Texmo har tatt
   slike påstander ut
   av løse luften, i så fall kan Øyslebø gå til rettslige skritt for å få
   tilbakevist dette, eller han klage saken inn for PFU. Men det har vel
   Øyslebø ikke gjort, og der er kanskje gode grunner til det?

   Etterforskning og bakgrunnssjekk av personer hører med til vårt daglige
   virke i sikkerhetsbransjen. Vi vet med sikkerhet at Arnstein Øyslebø har
   deltatt aktivt swingers-miljøet. I tillegg til det som allerede har kommet
   frem i media, har vi tilgang til mer informasjon om hvordan Øyslebø har
   misbukt sin rolle.
   Vi sitter også på en ganske betydelig mengde annen informasjon som er lite
   flatterende.

   Jeg syns det er viktig at informasjon om Øyslebøs manglende
   dømmekraft kommer ut til publikum, slik at foreldre som befinner seg i en
   vanskelig livssituasjon ikke skal få dette forverret av Øyslebø. Dette er
   grunnen til at vi valgte å
   publisere Aftenbladet og Texmo`s artikler.
   Foreløpig har jeg imidlertid valgt å kun videreformidle forhold som
   allerede er
   eksponert i media.

   Arbeidet dere gjør er viktig. Jeg har selv sett hvilke forferdelige
   konsekvenser barnevernets feilvurderinger kan føre til. Nettopp derfor er
   det viktig at man har en god og sterk leder som kan stå rakrygget i kampen
   mot barnevernet. Arnstein Øyslebø er ikke en slik leder.


   Best Regards

   Martin Waage
   Managing Director Europe

   ABP World Group Ltd.

 2. Som den som varslet om forholdene i 2007, støtter jeg ABP-gruppen. Det var daværende økonomisjef Helge Wilhelm Sætersdal som varslet Stiftelsestilsynet om at generalsekretær Øyslebø ønsket å leie betalingsterminal for swingersklubben. I følge eposten Sætersdal mottok fra Øyslebø, ville Øyslebø at stiftelsen skulle ha en offisiell bruk av betalingsterminalen utad (i den idéelle stiftelsen), mens sexklubben skulle bruke betalingsterminalen i det daglige. Pengene skulle så overføres til den ulovlige sexklubben som “husleie” for de overdrevent flotte lokalene i Parkveien 62.

  Alle kjenner sikkert til at eieren av sexklubben hadde konkurskarantene, og derfor drev ulovlig. Generalsekretær Øyslebø informerte oss som arbeidet for stiftelsen om forholdene, slik at vi ikke skulle snakke om dette. Han brukte sin webmaster, Wiebe Kunst, som løpegutt for å be de øvrige om å holde dette skjult.

  Alle som var innom vet også at det lå stabler med pornofilmer, som Familiestiftelsens generalsekretær og webmaster av uforståelige grunner måtte hjelpe sexklubbeieren med å flytte til et nytt skjulested, da stiftelsen fikk større andel av lokalene i 2007.

  Det er flere kvinner som har vært i kontakt med stiftelsen, som har opplevd press for å delta på sexklubbens aktiviteter. Flere forteller også om generalsekretærens uønskede seksuelle oppmerksomhet.

  Erik Aares vil kunne fortelle om en slik episode, og reaksjonen fra kvinnen som ble utsatt for generalsekretærens vedvarende seksuelle oppmerksomhet. Det var helt tydelig at generalsekretærens oppmerksomhet var uønsket.

  En kvinne gikk ut av stiftelsen i 2007, og varslet Datatilsynet om den ulovlige innsamlingen og lagringen/distribusjonen av saksdokumenter i barneverns- og barnefordelingssaker. Hun har siden vært forfulgt med grove trusler og sjikane av daværende økonomiansvarlig Helge Wilhelm Sætersdal, som misbrukte tilliten hun hadde vist stiftelsen innledningsvis.

  Som alle andre fikk hun beskjed fra generalsekretær Øyslebø om at stiftelsen bare ville hjelpe henne om hun leverte inn saksdokumentene sine! Øyslebø beholdt dokumentene, og kvinnen fikk dem ikke selv tilbake. En av stifterne måtte hente dem ut for henne. Det er fortsatt uvisst hva de har vært benyttet til, om de er lagret på digitale medier, og eventuelt spredd. Generalsekretær Øyslebø har avvist å gi en skriftlig bekreftelse på at det som vedrører kvinnen er uopprettelig destruert.

 3. Hei ABP World Group Ltd. Det kunne snart være ønskelig at ABP slettet innlegget fra june 2011 under navnet. “En som vet”. Innholdet er uetterettelig, delviseløgner- og svertelser og har vært hos politiet. Fint om dette fjernes. På forhånd takk. HWS

 4. Er dette en måte å tie ned Familiestifteklsen på , den er velbrukt i Norge , når menensker blir for problematiske , blir det brukt falske rukter og media er med på det.
  Hvord\for blir biologiske foreldre straffet når de prøver å beskytte sine barn , alle som jobber mot barnevernet , fvet at barnevernet lyver og skriver nekymringsmeldinger selv,tar akkuttverdtak på noe jeg ville kalle en spådomskule , nemlig§4-12, bokstav, hvis det er overveiende sannsynlig at barnet villide av omsorgssvikt i fremtiden . Jeg jobber daglig med barneevrnssaker og har snakket med Øyslebøe flere ganger og vet at han jobber seriøst mot overgrep fra barneevrnet .
  Forelsre har ingen rettsikkerhet i8 det store og hele, sakkyndige psykologer er i symbiose med barnevernet og skriver blåkopi av barneevrnets synsinger og løgner , advokatene( en god del av dem har latt seg kjøpe og svikter sine klienter .
  Det skjulte “Norge”:http://www.youtube.com/watch?v=TZjCYJa8Rj8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s